1. Home
  2. Kennis
  3. E-books
  4. Het beste van Dirkzwager 2017

Het beste van Dirkzwager 2017

In het afgelopen jaar zorgde Dirkzwager er weer voor dat u de antwoorden op talloze juridische vraagstukken heeft weten te vinden. Onder andere tijdens de tientallen seminars van de Dirkzwager Academy, gegeven zowel bij ons op kantoor als op locaties in het gehele land, als tijdens op maat gemaakte in house workshops en lezingen. Daarnaast delen wij online onze kennis: via onze juridische kennisportal, de app KennisBoek en de internationale kennispagina.
Leestijd 
Auteur eBook Dirkzwager
Gepubliceerd 11 december 2017
Laatst gewijzigd 12 maart 2018

De juridische specialisten van Dirkzwager hebben ook in 2017 weer honderden actuele blogs gepubliceerd op onze kennispagina’s en inmiddels bestaat dit archief uit duizenden artikelen, geschreven vanaf 2010.

In deze bundel vindt u de best gelezen juridische artikelen per kennispagina over 2017, overzichtelijk per juridisch specialisme gebundeld op volgorde van publicatiedatum.

Mocht u nog meer behoefte hebben aan juridische publicaties en uitingen kunt u ook een kijkje nemen in onze online kennisbank. Hier vindt u, naast de digitale versie van ons magazine Samenspraak en inmiddels 35 gepubliceerde gratis e-books en whitepapers, ook onze wetenschappelijke artikelen en ons YouTube kanaal DirkzwagerTV.

Daarnaast ontvangen we u graag in persoon in onze juridische bibliotheek aan de Velperweg 2 te Arnhem, die wij openstellen voor cliënten en relaties. Onze informatiespecialisten staan klaar om u te ondersteunen bij uw research, en als u vragen heeft die méér kennis vereisen helpt een van onze juridische specialisten u verder. Dat alles onder het genot van een lekkere kop koffie.

Kortom, Dirkzwager zorgt dat u het weet.

Wij wensen u veel leesplezier!