De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 25 maart 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Zorg & Recht Lezing: Juridische en fiscale aspecten van samenwerkingsverbanden in de zorgsector
Webinar

Zorg & Recht Lezing: Juridische en fiscale aspecten van samenwerkingsverbanden in de zorgsector

De jaarlijkse reeks Zorg & Recht Lezingen start met onderstaande lezing over de verschillende aspecten van samenwerkingsverbanden in de zorgsector.

Tijdens de online lezing ‘Juridische en fiscale aspecten van samenwerkingsverbanden in de zorgsector’ op donderdag 25 maart 2021 bespreken Marieke van Dongen, advocaat ondernemingsrecht in de zorg, Sjaak van der Heul, advocaat mededingingsrecht, Lodewijk Reijs, belastingadviseur en Lex van Noordenburg, belastingadviseur op een pragmatische wijze hoe samenwerkingsverbanden en onderlinge dienstverlening in de zorgsector efficiënt kunnen worden vormgegeven, waarbij de focus zal liggen op de civielrechtelijke, mededingingsrechtelijke en Vpb- en btw-aspecten.

De lezing is interactief en er is voldoende gelegenheid via de chat vragen te stellen aan de sprekers.

Alle lezingen lenen zich er voor om afzonderlijk gevolgd te worden. Deelname is kosteloos.

Dit  jaar staan de volgende lezingen op het programma:

 

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 25 maart 2021 Webinar Online

Deze lezing is interessant voor alle zorgaanbieders.

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
14:00 Aanvang Lezing
15:30 Einde Lezing

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Marieke van Dongen

Advocaat - Associate partner

Marieke is werkzaam bij de sectie Gezondheidszorg en heeft zich gespecialiseerd in het rechtspersonenrecht binnen de gezondheidszorg. Ze houdt zich onder meer bezig met governancevraagstukken bij zorginstellingen, fusies en andere samenwerkingsverbanden en adviseert zorginstellingen over andere ondernemingsrechtelijke onderwerpen binnen de gezondheidszorg.

Lodewijk Reijs

Belastingadviseur - Associate partner

Lodewijk is belastingadviseur en sinds 2019 verbonden aan Dirkzwager. Hij is gespecialiseerd in de btw, overdrachtsbelasting en verhuurderheffing. Hij heeft daarbij veel ervaring met complexere vraagstukken onder meer op het gebied van het internationale goederen- en dienstenverkeer en met duurzame energieprojecten.

Sjaak van der Heul

Advocaat - Senior

Sjaak is werkzaam in de vakgroep aanbesteding, mededinging en staatssteun op de sectie Ondernemingsrecht op onze kantoren in Arnhem en Nijmegen. Hij adviseert bedrijven en zorginstellingen over de mogelijkheden om samen te werken in overeenstemming met het mededingingsrecht.

Lex van Noordenburg

Belastingadviseur - Associate partner

Lex van Noordenburg is gespecialiseerd in het fiscaal adviseren van grote en middelgrote bedrijven, grote (familie)ondernemingen (waaronder hun aandeelhouders), en van overheidslichamen en instellingen.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events